Bývalý manžel Pamely Anderson Tommy Lee sa zasnúbil

NETKY.SK • 25 Február 2014, 18:39 • 2 min
Bývalý manžel Pamely Anderson Tommy Lee sa zasnúbil

USA - Tommy Lee požiadal o ruku svoju dlhoročnú priateľku, grécko-nemeckú speváčku Sofiu Toufu.

slovakia

left justify in out

Americký hudobník Tommy Lee sa zasnúbil so svojou dlhoročnou priateľkou, grécko-nemeckou speváčkou Sofiou Toufou. Päťdesiatjedenročný bubeník kapely Mötley Crüe to oznámil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "V živote muža príde chvíľa, keď vie, kto bude jeho životnou partnerkou. Pozdravte moju snúbenicu a čoskoro manželku Sofiu," napísal hudobník, pre ktorého to bude už štvrté manželstvo. V minulosti boli jeho manželkami modelka Elaine Margaret Starchuk a herečky Heather Locklear a Pamela Anderson, s Pamelou má dvoch synov.

 

Tommy Lee je zakladajúcim členom spomínanej kapely Mötley Crüe, ktorá vznikla v roku 1981 v Los Angeles a debutovala v tom istom roku albumom Too Fast For Love. Lee v roku 1999 skupinu opustil, o päť rokov neskôr sa však do nej vrátil. Vydal taktiež dve sólovky - Never A Dull Moment (2002) a Tommyland: The Ride (2005), okrem toho pôsobí aj v kapele Methods Of Mayhem, s ktorou nahral albumy Methods Of Mayhem (1999) a A Public Disservice Announcement (2010). Na konte má tiež eponymnú štúdiovku projektu Rock Star Supernova z roku 2006. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona