Bývalý lekár F1 Hartstein: Čas hrá proti Schumacherovi

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 15:07 • 2 min
Bývalý lekár F1 Hartstein: Čas hrá proti Schumacherovi

LONDÝN - Zdravotný stav sedemnásobného majstra sveta formuly 1 Michaela Schumachera bez výrazného zlepšenia nedáva fanúšikom veľkú nádej, myslí si bývalý lekár motoristického seriálu Gary Hartstein.

slovakia

left justify in out

Nemec leží od decembrového úrazu hlavy z lyžovačky v umelom spánku v nemocnici vo francúzskom Grenobli, pomalými krokmi ho lekári prebúdzajú. Podľa Hartsteina je s pribúdajúcim časom stále menej pravdepodobné, že sa Schumacher zotaví. "Schumacherovi priaznivci by sa mali pripraviť na najhoršie," uviedol prostredníctvom blogu Hartstein. "Čas plynie a znižuje sa pravdepodobnosť, že Michaelov stav sa výrazne zlepší," dodal Hartstein.

 

Lekári začali preberať 45-ročného "Schumiho" z kómy koncom januára, pričom môže ísť o veľmi zdĺhavý proces. Niekdajší nemecký pretekár spadol 29. decembra minulého roka pri lyžovačke s priateľmi vo francúzskom stredisku Méribel tak nešťastne, že narazil hlavou do skaly. Lekári v nemocnici v Grenobli ho po dvoch operáciách mozgu udržovali v umelej kóme. Podľa manažérky Sabine Kehmovej vykázal pacient pred dvoma týždňami malé známky zlepšenia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies