Bývalý kouč Dunajskej Stredy núka pomoc Mníchovu 1860

NETKY.SK • 26 September 2014, 09:17 • 2 min
Bývalý kouč Dunajskej Stredy núka pomoc Mníchovu 1860

BERLÍN - Bývalý tréner futbalistov Dunajskej Stredy Werner Lorant ponúkol pomoc nemeckému druholigovému tímu TSV 1860 Mníchov, ktorý viedol od júla 1992 do októbra 2001.

slovakia

left justify in out

Tradičný klub pre nevydarený štart sezóny odvolal z funkcie kouča Ricarda Moniza, ale 65-ročný nemecký odborník Lorant vidí seba samého v inej pozícii než na lavičke. "Tím 1860 mám stále v srdci. Ak by som mohol akokoľvek pomôcť, či už ako poradca alebo skaut, rád by som tak spravil. Je to predsa logické," uviedol trénerský svetobežník.

 

"Levom" nevyšiel vstup do II. bundesligy 2014/2015, v siedmich dueloch zvíťazili iba raz a so 6 bodmi im patrí až 13. priečka. Podľa Loranta má mužstvo aktuálne ďaleko od toho, aby bojovalo o návrat do najvyššej súťaže. "Na postup treba mať jasnú filozofiu. Tento tím nemá potenciál naplniť takýto cieľ. Načo potrebujete v druhej lige toľko španielskych futbalistov?" pýta sa Lorant. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies