Bývalý kapitán Michaloviec Gallo v Lokomotíve Košice

NETKY.SK • 23 September 2015, 15:09 • 2 min
Bývalý kapitán Michaloviec Gallo v Lokomotíve Košice

BRATISLAVA - Futbalista Michal Gallo ako kapitán referoval spolu s trénerom fortunaligového klubu MFK Zemplín Michalovce Františkom Šturmom na predsezónnej tlačovej konferencii o cieľoch nováčika pred jeho historickým štartom v najvyššej slovenskej súťaži.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s neuspokojivými výkonmi michalovskej defenzívy, kritikou kouča najmä pokiaľ ide o stopérsky post a následným angažovaním nových hráčov sa situácia vyvinula tak, že skúsený zadák od začiatku septembra zarezáva v tíme Doxxbet II. ligy FC Lokomotíva Košice. Okrem spomenutého 27-ročného Galla pôsobia v "Loky" aj ďalší dvaja michalovskí futbalisti: 21-ročný český brankár Patrik Macej a o rok mladší stredopoliar Adrián Leško.

 

Michal Gallo by mal hrať za Lokomotívu Košice minimálne do konca jesennej časti. "V tomto tíme som na báze striedavého štartu. Medzi klubmi je dohoda, že budem na jeseň chodiť hrávať za Lokomotívu. Trénujem podľa toho, ako sa dohodneme. Dva či tri tréningy absolvujem v Lokomotíve a jeden, dva tréningy v Michalovciach. Je to podľa dohody v daný týždeň: podľa toho, ako hráme my a ako hrajú Michalovce," citoval web fclokomotiva.sk slová rodáka z Ružomberka. Bývalý zadák domovského klubu spod Čebraťa a českého Táborska by nerád natrvalo zakotvil v druholigovom tíme. "Určite chcem presvedčiť trénera Michaloviec Šturmu, že patrím naspäť a viem hrať futbal. Aj v Lokomotíve chcem vyhrať každý jeden zápas a postúpiť s mužstvom do prvej šestky," uviedol Michal Gallo.

 

Skúsený obranca dosiaľ odohral za "Loky" štyri zápasy, v ostatných dvoch - doma proti Popradu (2:0) a naposledy v Spišskej Novej Vsi (0:0) - aj jeho zásluhou mužstvo neinkasovalo. V súčasnosti patrí Lokomotíve Košice v skupine východ 10. miesto s 8 bodmi (bilancia: 2 - 2 - 5 a skóre 10:13). "Trochu nás potešila aspoň tá nula na konte inkasovaných gólov druhýkrát v rade. Snáď v tom budeme pokračovať. Chalani sú v pohode, rozumieme si, niektorých som poznal, proti iným som hrával. Nemám s nimi žiadny problém. Ako tím pracujeme celkom dobre, škoda, že výsledky neboli predtým ešte lepšie," uviedol Gallo a dodal: "Chceme vyhrávať, radi by sme naplno bodovali každý jeden zápas. Horná šestka určite nie je nereálna. Odstup nie je nejaký veľký (momentálne je na 6. priečke MFK Tatran Liptovský Mikuláš s 13 bodmi, pozn.), no ak nebudeme pravidelne bodovať, súperov nad nami nedoženieme."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies