Bývalý kapitán Aston Villy Ron Vlaar mimo na štyri mesiace

NETKY.SK • 19 Júl 2015, 20:47 • 2 min
Bývalý kapitán Aston Villy Ron Vlaar mimo na štyri mesiace

ROTTERDAM - Bronzový z vlaňajšieho futbalového šampionátu Ron Vlaar na svojom blogu potvrdil, že v stredu v Rotterdame podstúpil operáciu kolena, ktorá ho vyradí z hry minimálne na štyri mesiace.

slovakia

left justify in out

Bývalý kapitán Aston Villy tak po ukončení zmluvy v Birminghame stratil kontakt so záujemcami o jeho služby. Hovorilo sa predovšetkým o ponukách zo Southamptonu a rímskeho Lazia.

 

"Momentálne myslím len na jediné: aby som bol čo najskôr opäť zdravý a mohol sa vrátiť na futbalové trávniky," stálo v komentári na oficiálnom blogu tridsaťročného zadáka. "Verím, že sa opäť dokážem vrátiť na svoju niekdajšiu úroveň a znovu budem usilovať o tie najvyššie méty," dodal s nádejou. 

Ron Vlaar sa s problémami kolena trápil už počas uplynulého ročníka, pred ktorým sa dokonca hovorilo o záujme Louisa van Gaala z Manchestru United. Za "Clarets" počas minulej sezóny odohral len osemnásť ligových duelov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona