Bývalý hráč Realu Madrid: Cristiano Ronaldo a Iker Casillas v lete opustia klub

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 17:20 • 2 min
Bývalý hráč Realu Madrid: Cristiano Ronaldo a Iker Casillas v lete opustia klub

MADRID - Španielske rádio Marca prinieslo rozhovor s bývalým brankárom Realu Madrid Agustínom Rodríguezom, v ktorom tvrdil, že Cristiano Ronaldo a Iker Casillas sú na odchode z kráľovského klubu.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatpäťročný Rodríguez hral za Los Blancos od roku 1980 do roku 1990 a predchádzajúce dva roky strávil v Real Madrid Castilla.

Kariéra Agustína Rodrígueza v Reale bola skromná, keďže väčšinou sedel iba na lavičke náhradníkov. Pri menách ako Miguel Ángel, José Manuel Ochotorena či Francisco Buyo to však nebolo žiadne prekvapenie.

V rozhovore pre Radio Marca však Agustín Rodríguez vypustil obrovskú bombu: "Som si istý, že Casillas a Cristiano Ronaldo sa na konci sezóny chystajú odísť." Na to, či sa jeho predpovede potvrdia, si ešte chvíľu budeme musieť počkať.

 



O osude Ikera Casillasa v Reale Madrid sa špekuluje už dlhšiu dobu, keďže sa hovorí o príchode mladého brankára Davida De Gea z Manchestru United.

Pokiaľ ide o Ronalda, je pravda, že naňho už niekoľkokrát bučali a pískali vlastní fanúšikovia, ale jeho odchod v súčasnej dobe vyzerá dosť nereálne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona