Bývalý hráč NBA Chapman nakradol elektroniku Apple za 14.000 USD!

NETKY.SK • 20 September 2014, 12:11 • 2 min
Bývalý hráč NBA Chapman nakradol elektroniku Apple za 14.000 USD!

PHONEIX - Polícia v arizonskom meste Scottsdale zatkla bývalého basketbalistu Rexa Chapmana a obvinila ho z opakovanej krádeže elektroniky. Ex-rozohrávač tímu Phoenix Suns mal za niekoľko posledných mesiacov nakradnúť v obchode s prístrojmi značky Apple telefóny, iPody a iPady v celkovej hodnote 14.000 USD (11.000 eur).

slovakia

left justify in out

Polícia oznámila, že Chapman sa niekoľkokrát pri samooblužnej pokladni tváril, že za produkty platí prostredníctvom aplikácie na mobilnom telefóne, ale nikdy tak neučinil. Známeho hráča spoznali zamestnanci obchodu a upozornili na jeho správanie mužov zákona. "Podľa získaných informácií páchateľ odcudzené výrobky predával v obchodoch s použitou elektronikou," uviedla hovorkyňa scottsdaleskej polície.
      

Chapman odohral v NBA v rokoch 1988 až 2000 za Phoenix, Miami, Washington a Charlotte spolu 666 zápasov, v ktorých v priemere zaznamenal 14,6 bodu na stretnutie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies