Bývalý hráč Manchestru City a Evertonu uväznený na sedem rokov za obchodovanie s drogami

NETKY.SK • 9 November 2012, 11:44 • 2 min
Bývalý hráč Manchestru City a Evertonu uväznený na sedem rokov za obchodovanie s drogami

Bývalý hráč Manchestru City a Evertonu uväznený na sedem rokov za obchodovanie s drogami

slovakia

left justify in out

imgCHESTER - Bývalý útočník Evertonu a Manchestru City, Michael Branch, bol uväznený na sedem rokov po tom, čo sa priznal k predaju drog.

Branch, ktorý tiež hral za Birmingham City a Wolves, sa na Chester Crown Court priznal k trestným činom v dvoch bodoch obvinenia.
34-ročný bývalý elitný hráč, ktorého posledný klub bol Burscough z Northern Premier League, bol obvinený z odovzdania necelých 3 kg amfetamínu inému mužovi na parkovisku v Liverpoole. Druhé obvinenie bolo v súvislosti s júlovým zabavením 1kg vysoko čistého (až 82%) kokaínu v jeho dome v Otterspool.

Bol stíhaný Agentúrou pre boj s vážnou organizovanou kriminalitou (Serious Organised Crime Agency - SOCA). Hovorca agentúry povedal: "Tejto vážnej kriminality sa dopustil niekto, kto bol v minulosti vnímaný ako vzor. Odkaz pre ostatných je, že vstup do nelegálneho obchodu s drogami je cesta do väzenia, nie finančný zisk a životný štýl celebrity."

Branch debutoval v prvom tíme Evertonu v roku 1996, keď mal iba 18 rokov. V roku 2000 bol za 500.000 libier predaný do Wolverhamptonu. Svoju hráčsku kariéru dokončil v roku 2010 v tíme Burscough.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies