Bývalý hráč Juventusu Vialli: Conte je ako Mourinho. Základ je dobrá obrana

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 11:16 • 2 min
Bývalý hráč Juventusu Vialli: Conte je ako Mourinho. Základ je dobrá obrana

LONDÝN - Kedysi jeden z najlepších talianskych futbalových reprezentantov Gianluca Vialli je presvedčený, že jeho niekdajšiemu spoluhráčovi z Juventusu Turín Antoniovi Contemu sa v prípade angažmánu v anglickej Premier League bude dariť. Ako je známe, súčasný kouč talianskeho národného tímu by sa podľa viacerých zdrojov mohol po ME 2016 vo Francúzsku ujať kormidla v FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

"V Taliansku mu hovoria malý Mourinho. Je to rovnaká osobnosť. Jeho tímy hrajú skromne, s pokorou a hrdosťou. Keď vybiehajú na ihrisko, takticky sú vždy dobre pripravení," vyhlásil pre BT Sport 51-ročný rodák z Cremony, ktorý ako hráč hájil farby londýnskeho klubu zo Stamford Bridge v rokoch 1996-1999. Počas obdobia 1998-2000 vykonával Vialli funkciu hlavného trénera.

 

"Je to rodený víťaz. S Juventusom vyhral tri tituly v Serie A za sebou. Myslím si, že keď s FC Chelsea podpíše zmluvu, bude to skvelá voľba. Som presvedčený, že sa anglickému futbalu prispôsobí. Kľúčom k úspechu v Premier League je dobre brániť, byť pevný vzadu," doplnil Gianluca Vialli, ktorý s Londýnčanmi v roku 1998 vyhral Pohár víťazov pohárov aj Európsky superpohár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies