Bývalý hráč Hullu skolaboval počas zápasu, v nemocnici skonal

NETKY.SK • 13 September 2016, 11:24 • 2 min
Bývalý hráč Hullu skolaboval počas zápasu, v nemocnici skonal

BARNSLEY - Niekdajší futbalista anglického prvoligového Hullu City Daniel Wilkinson v noci na utorok skonal vo veku 26 rokov.

slovakia

left justify in out

Wilkinson skolaboval počas pondelkového pohárového stretnutia svojho tímu z ôsmej najvyššej súťaže AFC Shaw Lane proti mužstvu Brighouse Town, po oživovaní a následnom prevoze do nemocnice zomrel. Pravdepodobnou príčinou úmrtia bol infarkt, konštatoval web britského denníka The Independent.

Smutnú správu potvrdil prostredníctvom svojho facebookového konta aj Wilkinsonov posledný zamestnávateľ. "S veľkým zármutkom oznamujeme tragický odchod Daniela Wilkinsona, ktorý skonal po kolapse na ihrisku počas včerajšieho duelu. V myšlienkach sme s jeho rodinou a priateľmi," uviedol šéf klubu z Barnsley Craig Wood.

Daniel Wilkinson podpísal v roku 2010 profesionálnu zmluvu s Hullom City, následne viackrát hosťoval v iných tímoch. Do Shaw Lane zamieril počas letného prestupového obdobia. "Každý v Hulle je zarmútený včerajším úmrtím nášho bývalého hráča Daniela Wilkinsona. Naše myšlienky a modlitby patria jeho rodine, blízkym a všetkým v Shaw Lane. RIP Daniel," uviedol Hull City na twitteri.

Nešťastná udalosť sa stala len deň po tom, čo bývalý reprezentant Burkiny Faso a hráč amatérskeho klubu Aj Biguglia Ben Idrissa Dermé skonal počas pohárového zápasu vo Francúzsku, pripomenul portál britskej BBC.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies