Bývalý hráč Chelsea vyhral v lotérii 5,5 milióna libier

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 16:25 • 2 min
Bývalý hráč Chelsea vyhral v lotérii 5,5 milióna libier

LONDÝN – Bývalý stredopoliar londýnskej Chelsea vyhral v Lotte jackpot vo výške 5,5 milióna libier. Predtým ako si poviete, že tento hráč to už určite nepotreboval, si prečítajte jeho príbeh.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatpäťročný Terry Bradbury hral koncom 50.rokov po boku hráčov ako Jimmy Greaves či Terry Venables. Ako profesionálny futbalista zarábal 25 libier týždenne.

Pán Bradbury, ktorý hral aj v tímoch Southend United, Leyton Orient a Wrexham, vyhral v sobotňajšom žrebovaní Národnej lotérie 5.517.016 libier. Spolu s manželkou sa rozhodli, že si kúpia rodinnú vilu niekde v Španielsku.
 

Život bez stresu

Manželský pár žije v meste Buxton v Derbyshire a po výhre v lotérii povedali novinárom, že peniaze použijú na zabezpečenie svojich detí a deviatich vnukov.

"Vila bude miestom, kam naša rodina bude môcť chodiť na dovolenky. Je úžasné vedieť, že nikto z našich detí nebude mať hypotéku a žiadny stres po celý zvyšok ich života. Táto výhra poskytne našej rodine bezpečie a to nás spolu s Terrym teší najviac," povedala pani Bradburyová.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona