Bývalý hráč Aston Villy skonal po policajnom zásahu

NETKY.SK • 15 August 2016, 15:27 • 2 min
Bývalý hráč Aston Villy skonal po policajnom zásahu

TELFORD - Niekdajší futbalista anglického klubu Aston Villa Dalian Atkinson skonal po policajnej akcii a zásahu elektrickým paralyzérom.

slovakia

left justify in out

V pondelok o tom informovala britská agentúra PA, Atkinsonovo úmrtie potvrdil aj jeho bývalý klub Sheffield Wednesday. Podľa PA 48-ročný niekdajší útočník skonal približne hodinu a pol po zásahu v Telforde neďaleko Birminghamu, britská BBC referuje o následnej zástave srdca. Miestny policajný zbor uviedol prostredníctvom vyhlásenia, že strážcovia verejného poriadku použili paralyzér po prijatí hlásenia súvisiaceho s bezpečnosťou iného jednotlivca.

Atkinson počas svojho pôsobenia v Aston Ville (1991 - 1995) strelil 20 gólov v anglickej Premier League. Pôsobil tiež v San Sebastiáne, Fenerbahce Istanbul, Manchestri City aj v Kórejskej republike.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona