Bývalý hovorca Radičovej Baťo nebude hovorcom Kisku

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 10:15 • 2 min
Bývalý hovorca Radičovej Baťo nebude hovorcom Kisku

BRATISLAVA - Bývalý novinár a hovorca premiérky Ivety Radičovej Rado Baťo nebude robiť hovorcu víťazovi prezidentských volieb a budúcej hlave štátu Andrejovi Kiskovi.

slovakia

left justify in out

"Nie a ani som nikdy neplánoval," povedal agentúre SITA Baťo, ktorý viedol Kiskovu kampaň pred voľbami. Kiskovi bude Baťo pomáhať až do jeho inaugurácie 15. júna. Ako bude vyzerať ich spolupráca potom, povedať nechcel.

Andrej Kiska po svojom víťazstve vo voľbách avizoval, že chce spolupracovať s tými najlepšími. Oslovil napríklad bývalého sudcu a predsedu Ústavného súdu SR Jána Mazáka či bývalého veľvyslanca v USA Martina Bútoru. Mazák je pripravený budúcemu prezidentovi radiť v oblasti práva a fungovania Európskej únie, Bútora je expertom na zahraničnú politiku. 

 

Občiansky kandidát Andrej Kiska sa stane prezidentom Slovenskej republiky 15. júna. V druhom kole prezidentských volieb podľa oficiálnych výsledkov získal 1 307 065 hlasov oprávnených voličov. Súčasný premiér Robert Fico dostal 893 841 hlasov oprávnených voličov. Volebná účasť dosiahla 50,48 percenta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies