Bývalý hokejista Rusnák skončil u Gašparoviča kvôli incidentu v bare

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 09:56 • 2 min
Bývalý hokejista Rusnák skončil u Gašparoviča kvôli incidentu v bare

BRATISLAVA - Vedúci oddelenia styku s verejnosťou prezidentskej kancelárie Dárius Rusnák vo svojej funkcii končí. Ako informovalo dnešné vydanie denníka Sme, z paláca odchádza na vlastnú žiadosť.

slovakia

left justify in out

Spravil tak tri týždne po tom, ako v reštaurácii vulgárne urážal dve mladé ženy za to, že sa spolu zhovárali po maďarsky. Mladíkov, ktorí sa ich zastali, aj so svojím kamarátom zbili. "Je mi to ľúto. Ja som nebol príčina toho všetkého, potom tam došlo k nejakému strkaniu," povedal exhokejista už druhý deň po incidente.

 

Bývalého hokejového reprezentanta podľa Sme potrestajú za urážky zrejme iba pokutou za priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. Trestné stíhanie za hanobenie národa a rasy vyšetrovateľ odmietol.

 

Naďalej mu hrozia tri roky väzenia za to, že v reštaurácii zbili s kamarátom spomínaných mladíkov. Polícia ho vyšetruje z výtržníctva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies