Bývalý gitarista kapely Misfits vydá album so skupinou Doyle

NETKY.SK • 16 December 2016, 15:54 • 2 min
Bývalý gitarista kapely Misfits vydá album so skupinou Doyle

BRATISLAVA - Americký gitarista Doyle Wolfgang von Frankenstein vydá s formáciou Doyle sólový album As We Die.

slovakia

left justify in out

Skupina, ktorú vedie bývalý člen kapely Misfits, plánuje vydať nahrávku na jar 2017. Päťdesiatdvaročný muzikant nedávno podpísal zmluvu s vydavateľstvom Ellefson Music Productions, ktoré založil basgitarista kapely Megadeth David Ellefson.

 

"Keď za mnou prišiel Dave s ponukou nahrať album As We Die, bolo to jednoduché rozhodnutie. Už viac ako 20 rokov je mojím dobrým kamarátom a nikdy ma nesklamal, čo je v tomto biznise ojedinelé," uviedol gitarista.

Na nahrávke spolupracujú aj ostatní členovia formácie Doyle - spevák Alex "Wolfman" Story, basgitarista Brandon Strate a bubeník Brandon Pertzborn. Muzikanti vyrazia na budúci rok na turné, počas ktorého sa predstavia napríklad aj 14. februára v Ostrave, o deň neskôr v Budapešti alebo 16. februára vo Viedni.

Doyle Wolfgang von Frankenstein, vlastným menom Paul Caiafa, vydal s kapelou Misfits albumy ako Walk Among Us (1982), Earth A.D./Wolfs Blood (1983), American Psycho (1997) či Famous Monsters (1999). S formáciou Gorgeous Frankenstein uviedol na trh v roku 2007 eponymný album. V roku 2012 založil spomínaný projekt Doyle, ktorý v júli 2013 ponúkol debutový album Abominator.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies