Bývalý generálny manažér Junosti Minsk putoval za mreže

NETKY.SK • 15 November 2013, 11:52 • 2 min
Bývalý generálny manažér Junosti Minsk putoval za mreže

MINSK - Bieloruskí vyšetrovatelia obvinili bývalého generálneho manažéra hokejového klubu Junosť Minsk Eduarda Zotova zo zneužitia právomocí. Správa prichádza pár dní po tom, čo Zotov odstúpil zo svojho postu.

slovakia

left justify in out

"Proti pánovi Zotovi sa začalo vyšetrovanie. Ostáva vo väzbe. To je všetko, čo k tomu môžem povedať," uviedol hovorca vyšetrovateľov Pavel Traulko.

Zotov mohol podľa špekulácií konaním zapríčiniť zdržanie prác v Čižovka Arene, ktorú pripravujú pre majstrovstvá sveta 2014 v hokeji. Pôvodne mali halu otvoriť už v polovici roka 2011, následne sa začiatok prevádzky posunul o dva roky neskôr, potom na 7. novembra 2013 a v súčasnosti je naplánovaný na 15. decembra. Náklady na výstavbu dosahujú 189 miliónov dolárov. 

Prezident Bieloruskej hokejovej federácie Jevgenij Vorsin odmieta, že by zatknutie Zotova súviselo s halou. "Neviem o tomto prípade veľa. Nemyslím si, že by sa to malo spájať so zdržaním v Čižovke. Je to nelogické," tvrdí Vorsin. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies