Bývalý futbalový reprezentant Rigobert Song vďačí za život svojmu psovi

NETKY.SK • 26 December 2016, 14:03 • 2 min
Bývalý futbalový reprezentant Rigobert Song vďačí za život svojmu psovi

YAOUNDÉ - Kamerunský bývalý futbalový reprezentant Rigobert Song môže za záchranu života vďačiť svojmu psovi. Niekdajší kapitán národného tímu utrpel v októbri mŕtvicu. V nemocnici v Yaoundé bojoval o život a napokon sa prebral sa z kómy.

slovakia

left justify in out

Song v rozhovore pre periodikum "L'Equipe" prezradil, že keď sa mu to prihodilo, začal jeho štvornohý miláčik veľmi hlasno štekať. Príkladná reakcia psa bola veľkou pomocou, lebo upozornila v osudný okamih správcu domu, ktorý už zalarmoval záchranárov. Štyridsaťročný niekdajší obranca mal aj ďalšie šťastie v nešťastí, keď vo svojom byte v Yaoundé spadol nabok a nezapadol mu jazyk.

 

"Mal som pocit, že mi exploduje hlava. Teraz sa však už hlásim späť z okraja priepasti," vyhlásil Song, 137-násobný reprezentant "neskrotných levov", ktorý v minulosti pôsobil ako hráč v Metz, Salernitane, FC Liverpool, West Hame United, Kolíne nad Rýnom, Lens, Galatasaray Istanbul a Trabzonspore.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies