Bývalý francúzsky reprezentant hrubo urazil policajnú hliadku

NETKY.SK • 19 Júl 2019, 16:33 • 2 min
Bývalý francúzsky reprezentant hrubo urazil policajnú hliadku

TURÍN - Známy reprezentant "galského kohúta", ktorý prežil najlepšiu časť svojej kariéry najvyššej v talianskej súťaži David Trezeguet sa dostal do problémov, keď ho turínski policajti pristihli opitého za volantom.

slovakia

left justify in out

Autor víťazného gólu na ME 2000 a brvna v penaltovom rozstrele MS 2006 v Nemecku smeroval s priateľmi domov z festivalu vína, keď na seba upozornil prudkým úhybným manévrom, ktorým sa vyhol chodcovi.

 

img

 

Štyridsaťjedenročný niekdajší útočník najprv odmietol dychovú skúšku, podľa anglického The Sun mu vraj dokonca spolujazdec poradil, aby sa hodil na zem a predstieral nevoľnosť. Tým by si vynútil lekárske ošetrenie a odvrátil pozornosť. Podgurážený Trezeguet však zvolil opačnú taktiku a na policajtov verbálne zaútočil, označil ich za chudákov, ktorí nezarobia ani 2000 eur, no použil aj ďalšie vulgarizmy.

 

 

Napokon, na radu agenta skúšku absolvoval s pozitívnym výsledkom. Talianske médiá informovali, že výsledok niekoľkonásobne prekročil povolenú hodnotu. Podľa talianskeho periodika Gazzetta dello Sport "nafúkal" viac ako 1,5 promile. Trezeguet, ktorý v súčasnosti pôsobí ako ambasádor Juventusu Turín, prišiel okamžite o vodičský preukaz a zrejme ho neminie tvrdý postih aj od "starej dámy".

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona