Bývalý člen Owl City čelí žalobe za nezákonný sexuálny kontakt

NETKY.SK • 6 August 2015, 09:44 • 2 min
Bývalý člen Owl City čelí žalobe za nezákonný sexuálny kontakt

TRENTON - Bývalého člena amerického elektronického projektu Owl City Daniela Jorgensena obvinili z nezákonného sexuálneho kontaktu so 14-ročným dievčaťom na pláži v Atlantic City.

slovakia

left justify in out

Hudobníka v utorok v New Jersey obžalovala veľká porota aj z lákania dievčaťa do hotelovej izby a autobusu skupiny za účelom užiť si s ňou sex. Incident sa mal stať v roku 2013 počas turné Owl City.


Kauciu stanovili na 100-tisíc dolárov (v prepočte približne 92-tisíc eur). V prípade uznania viny mu hrozí päť až desať rokov za mrežami. Gitaristu Daniela Jorgensena vyhodili z Owl City v roku 2013 po tom, ako sa na verejnosť dostali informácie o spomínanom incidente.


Owl City je projekt speváka, skladateľa a multiinštrumentalistu Adama Younga. Na konte má albumy Maybe I'm Dreaming (2008), Ocean Eyes (2009), All Things Bright and Beautiful (2011), The Midsummer Station (2012) a Mobile Orchestra (2015) či úspešné single ako Fireflies a Good Time (feat. Carly Rae Jepsen).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona