Bývalý člen One Direction Zayn vydá knihu spomienok

NETKY.SK • 14 September 2016, 11:45 • 2 min
Bývalý člen One Direction Zayn vydá knihu spomienok

LOS ANGELES - Anglický spevák Zayn vydá 1. novembra knihu spomienok. Vo vyhlásení pre médiá o tom informovalo v utorok americké nakladateľstvo Penguin Random House. Ako 23-ročný bývalý člen skupiny One Direction priblížil v oficiálnom stanovisku, memoáre pripravuje preto, aby ho ľudia posudzovali podľa informácií, ktoré poskytne on a nie médiá či ktokoľvek iný.

slovakia

left justify in out

Novinka s jednoduchým názvom Zayn však nebude klasickou autobiografiou, ale skôr kolekciou spevákových súkromných fotografií, poznámok, textov, kresieb či osobných príbehov, ktorá by mala interpretovým priaznivcom umožniť bližšie nazrieť na najdôležitejšie momenty jeho kariéry a súkromného života.

 

Zain Javadd "Zayn" Malik sa preslávil v skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 až 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Tento rok v marci ponúkol pod menom Zayn debutovú sólovú štúdiovku Mind Of Mine, s ktorou dobyl americký i britský albumový rebríček.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies