Bývalý argentínsky reprezentant Cambiasso novou posilou Leicesteru

NETKY.SK • 29 August 2014, 09:44 • 2 min
Bývalý argentínsky reprezentant Cambiasso novou posilou Leicesteru

LEICESTER - Bývalý futbalový reprezentant Argentíny Esteban Cambiasso posilnil nováčika anglickej Premier League Leicester City.

slovakia

left justify in out

Ako v piatok informovala agentúra Reuters, 34-ročný defenzívny stredopoliar podpísal s klubom ročný kontrakt. Debut v drese nového zamestnávateľa by si mohol odkrútiť v nedeľňajšom domácom dueli proti londýnskemu Arsenalu.
      

Cambiasso sa stal voľným hráčom po tom, čo s ním nepredĺžil Inter Miláno po konci minulej sezóny spoluprácu. V slávnom talianskom klube strávil dlhých desať rokov, získal s ním päť majstrovských titulov v Serii A a v roku 2010 vyhral Ligu majstrov. Cambiasso do roku 2011 vybojoval v rôznych súťažiach dokopy 23 titulov, čo je absolútny rekord argentínskeho futbalistu, slávny Alfredo Di Stéfano má na konte o jeden titul menej.
      

Počas svojej 11-ročnej medzinárodnej kariéry obliekol bývalý hráč Independiente, River Plate či Realu Madrid 52-krát národný dres, za "albicelestes" skóroval aj na MS 2006 v zápase proti Srbsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona