Bývalý americký vojak Fogt verí, že bude v Soči aj bez zbrane v bezpečí

NETKY.SK • 4 Február 2014, 11:32 • 2 min
Bývalý americký vojak Fogt verí, že bude v Soči aj bez zbrane v bezpečí

KRÁSNA POĽANA - Člen amerického tímu pre súťaž štvorbobov na zimných olympijských hrách v ruskom Soči Christopher Fogt je presvedčený, že organizátori blížiaceho sa športového sviatku robia maximum pre zaistenie bezpečného priebehu podujatia.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný bobista, ktorý si odslúžil dvanástich mesiacov v rámci vojenskej operácie v Iraku, to vyhlásil po rozhovore s jedným z pracovníkov zodpovedných za bezpečnosť ZOH. "Keď som bol v Iraku, pracoval som v rámci vojenskej rozviedky, mojou úlohou bolo tiež starať sa o bezpečnosť. Bude zaujímavé stáť teraz na druhej strane," cituje Fogta Olympijský spravodajský servis. "Nebudem mať zbraň ani prístup ako v Iraku, takže sa cítim trochu nepripravený. Počas uplynulej noci som sa však rozprával s kolegom šéfa bezpečnosti olympijských hier, povedal som mu, kto som a čím som prešiel. Veľa sme spolu hovorili o aktuálnej situácii. Samozrejme, vždy sa môže niečo stať, veríte však, že to bude bez komplikácií. Myslím si, že ľudia zodpovední za bezpečnosť vyvíjajú maximálne úsilie a robia všetko, čo je v ich silách," uzavrel Fogt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies