Bývalí členovia Motörhead si plánujú uctiť Lemmyho

NETKY.SK • 2 September 2017, 08:35 • 2 min
Bývalí členovia Motörhead si plánujú uctiť Lemmyho

BRATISLAVA - Bývalí členovia už nefungujúcej anglickej rockovej kapely Motörhead si plánujú v budúcnosti uctiť pamiatku zosnulého lídra Lemmyho.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre americký magazín Billboard to povedal bubeník Mikkey Dee. „Je tu tá možnosť, že to spravíme, keď príde vhodný čas. Raz po tom budeme túžiť a keď po niečom túžite, musíte to aj spraviť, a to poriadne. Bude to len v tej správnej zostave a vo vhodný čas. Urobiť to príliš skoro by bola pohroma. No som tomu úplne otvorený a urobím všetko pre to, aby sme dali dokopy niečo naozaj veľké," vyjadril sa muzikant.

Ian Fraser "Lemmy" Kilmister zomrel 28. decembra 2015 v Los Angeles, len štyri dni po 70. narodeninách. Skonal v dôsledku agresívnej rakoviny prostaty, o ktorej vedel iba dva dni. Po úmrtí hudobníka Motörhead ukončili činnosť. Motörhead sa na hudobnej scéne pohybovali od roku 1975 a na konte majú 22 štúdioviek. Medzi ich najznámejšie skladby patria aj Ace of Spades, Motörhead, Overkill, Bomber či Iron Fist. Poslednú zostavu kapely tvorili Ian "Lemmy" Kilmister (spev, basgitara), Phil "Wizzö" Campbell (gitara, vokály) a spomínaný Mikkey Dee (bicie). Motörhead sa umiestnili na 26. priečke v rebríčku 100 najlepších hardrockových interpretov histórie podľa televízie VH1.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies