Bývalému hráčovi snookeru hrozí doživotný dištanc

NETKY.SK • 17 September 2013, 09:39 • 2 min
Bývalému hráčovi snookeru hrozí doživotný dištanc

LONDÝN - Bývalý svetový hráč snookeru číslo päť Stephen Lee ovplyvňoval zápasy a v prípade, že ho uznajú vinným, mu hrozí doživotný dištanc. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

"Stephen Lee je vinný z uzatvárania dohôd a prijímania alebo poskytovania platieb či iných benefitov v spojení s ovplyvňovaním siedmich zápasov," uviedla Profesionálna asociácia pre biliard a snooker (WPBSA). 

Pojednávanie s britským hráčom snookeru sa uskutoční 24. septembra."WPBSA má nulovú toleranciu v prípade manipulovania a ovplyvňovania zápasov," povedal predseda asociácie Jason Ferguson. "Jeho ďalšia budúcnosť v tomto športe je teraz ohrozená výškou trestu, ktorá mu hrozí." Tridsaťosemročný Lee poprel všetky obvinenia v súvislosti so siedmimi zápasmi z rokov 2008 a 2009 vrátane jedného na majstrovstvách sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona