Bývalej hviezde NBA drogy zničili kariéru

NETKY.SK • 31 Marec 2017, 12:37 • 2 min
Bývalej hviezde NBA drogy zničili kariéru

LOS ANGELES - Bývalý americký basketbalista Lamar Odom je podľa vlastných slov "chodiaci zázrak" po tom, čo ho v októbri 2015 našli predávkovaného v bezvedomí v nevadskom nevestinci. Odkedy v januári dokončil odvykaciu liečbu v súkromnom rehabilitačnom zariadení, je vraj čistý.

slovakia

left justify in out

"Kokaín mi zničil kariéru," priznal v rozhovore pre US Weekly, z ktorého citovala ESPN. "Drogy zahubili moju túžbu trénovať a dostať sa do formy," doplnil dvojnásobný šampión NBA v drese Los Angels Lakers.

Narkotiká mu zruinovali nielen kariéru, ale aj manželstvo s Khloé Kardashianovou. Užívanie kokaínu pred ňou určitý čas tajil. "Keď to zistila, bola sklamaná. Ja tiež. Smutné však na tom je, že neviem, či som bol sklamaný z toho, že som bral drogy, alebo z toho, že ma načapala," vyznal sa dnes 37-ročný Odom.

 

Hoci americká televízna celebrita bola jeho zákonitou manželkou, podvádzal ju. "Ak existuje jedna vec, ktorú počas manželstva ľutujem, tak sú to viaceré aférky s rôznymi ženami," dodal. Kardashianová požiadala o rozvod v roku 2013, formálne sa definitívne skončilo vlani v decembri. 

Bývalý ľavoruký krídelník Lamar Odom má na konte 961 stretnutí základnej časti NBA a 108 v play-off. Dosiahol v nich priemer 13 bodov a vyše 8 doskokov na jeden zápas. Okrem Los Angeles Lakers a Clippers hral aj za Dallas a Miami.  
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies