Bývalej družke sa vyhrážal zabitím: Hrozí mu šesť rokov

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 10:07 • 2 min
Bývalej družke sa vyhrážal zabitím: Hrozí mu šesť rokov

BRATISLAVA/KOŠICE - Michalovskí policajti začali trestné stíhanie vo veci zločinu vydierania a prečinov porušovania domovej slobody a nebezpečného vyhrážania v prípade bývalých partnerov zo Zemplínskych Kopčian v okrese Michalovce.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vo štvrtok 3. júla okolo 5:00 muž "navštívil" bývalú družku a s jej súhlasom vošiel do chodby rodinného domu. Potom však dal pokyn ďalším siedmim mužom, aby vošli za ním, žena ich však vyzvala, aby z domu odišli. Tí však neposlúchli a traja z nich v spálni fyzicky napadli ženinho nového druha. Udierali ho do tváre, brucha a rebier. Bývalý druh ženy sa svojmu sokovi v láske popri tom vyhrážal, že keď nenechá jeho bývalú družku a neodíde z domu, zabije ho. Zobral dokonca krátku guľovú zbraň a žene sa vyhrážal zabitím pričom aj dvakrát vystrelil vedľa nej. Nikoho našťastie nezranil. Za zločin vydierania hrozí väzenie na dva až šesť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies