Bývalého Trenčana Mosesa Simona chcú Liverpool aj Tottenham

NETKY.SK • 14 Október 2015, 12:22 • 2 min
Bývalého Trenčana Mosesa Simona chcú Liverpool aj Tottenham

BRATISLAVA - Nigérijského futbalového krídelníka Mosesa Simona, ktorý začiatkom tohto roka prestúpil z AS Trenčín do KAA Gent a pomohol mu vybojovať belgický titul, sledujú anglické kluby FC Liverpool a Tottenham Hotspur.

slovakia

left justify in out

Podľa The Express sa obaja účastníci Premier League chystajú vyrukovať s ponukou, odstupné sa odhaduje na úrovni 15 miliónov libier. Dvadsaťročný Moses Simon je odchovancom Akadémie Ajaxu Amsterdam. V ostatnej sezóne nastúpil za Gent v 17 zápasoch a strelil 7 gólov. Zmluvu má do konca roka 2018.

O Mosesa Simona sa v zimnom prestupovom období zaujímal aj Heerenveen. Podľa nigérijských médií boli Holanďania pripravení zaplatiť Trenčínu 640 000 eur, slovenský klub však údajne požadoval 1,2 milióna. Moses Simon prišiel do Trenčína v januári 2014. Vzrastom nižší - iba 168 cm vysoký - Nigérijčan nastúpil za AS od svojho príchodu v 33 stretnutiach v najvyššej slovenskej súťaži a dal v nich 13 gólov, v Európskej lige odohral štyri duely a presadil sa trikrát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona