Bývalého sýkorovca, ktorý so zbraňou ohrozoval v Dunajskej Lužnej ženu, už obvinili

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 11:56 • 2 min
Bývalého sýkorovca, ktorý so zbraňou ohrozoval v Dunajskej Lužnej ženu, už obvinili

BRATISLAVA - Zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil vyšetrovateľ 62-ročného Stanislava z okresu Senec.

slovakia

left justify in out

Zároveň bol spracovaný podnet k návrhu na jeho vzatie do väzby. "V prípade preukázania viny mu za uvedené konanie hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov," priblížil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Muž ozbrojený strelnou zbraňou ohrozoval v pondelok (4.5.) v blízkosti cintorína v obci Dunajská Lužná ženu. V krátkom čase sa ho podarilo stotožniť a vypátrať. Zamkol sa v jednom z rodinných domov v obci Rovinka, pričom na opakované výzvy privolanej policajnej hliadky nereagoval.

 

Rovnako nereagoval ani na privolaného vyjednávača, policajti preto vnikli do domu a eskortovali ho na útvar Policajného zboru.

 

Podľa informácií televízie JOJ je obvinený Stanislav bývalým členom gangu sýkorovcov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies