Bývalého švagra J. Hudson odsúdili na trojnásobné doživotie

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 21:01 • 2 min
Bývalého švagra J. Hudson odsúdili na trojnásobné doživotie

Bývalého švagra J. Hudson odsúdili na trojnásobné doživotie - Krimi Bývalého švagra americkej speváčky a herečky Jennifer Hudson Williama Balfoura odsúdili na trojnásobné doživotie po tom, ako ho v máji usvedčili z vraždy jej matky, brata a len sedemročné

slovakia

left justify in out

img

Bývalého švagra americkej speváčky a herečky Jennifer Hudson Williama Balfoura odsúdili na trojnásobné doživotie po tom, ako ho v máji usvedčili z vraždy jej matky, brata a len sedemročného synovca. Pri rozsudku vynesenom v Chicagu bol prítomný Balfour, ktorý až do konca tvrdil, že je nevinný, i samotná Hudson. Informoval o tom portál TMZ.com.

Telá speváčkinej matky Darnell Donnerson a jej syna Jasona Hudsona objavili v ich dome 24. októbra 2008. Sedemročného Juliana našla polícia mŕtveho o tri dni neskôr v aute v západnej časti Chicaga. Podľa vyšetrovateľov Balfour trojicu zastrelil v záchvate zlosti, pretože si myslel, že jeho vtedajšia manželka Julia, ktorá je speváčkinou sestrou, sa stretávala s iným mužom. V čase vrážd však už spolu nežili.

Balfour v minulosti strávil sedem rokov vo väzení za pokus o vraždu, únos a držbu kradnutého vozidla. V prípade trojnásobnej vraždy ho oficiálne zatkli začiatkom decembra 2008. Tridsaťročná Hudson počas procesu s plačom porote vysvetlila, že svoju sestru pred Balfourom varovala. "Nikomu z nás, mne, mojej matke či môjmu bratovi sa nepáčilo, ako sa k nej správa, a nepáčilo sa mi, ako sa správa k môjmu synovcovi," uviedla. Balfour svoju vinu odmietal a jeho právnička Amy Thompson argumentovala skutočnosťou, že na mieste činu nenašli jeho DNA či odtlačky prstov.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies