Bývalé juhoslovanské republiky sa dohodli na predaji apartmánu v New Yorku

NETKY.SK • 23 September 2011, 17:05 • 2 min
Bývalé juhoslovanské republiky sa dohodli na predaji apartmánu v New Yorku

Bývalé juhoslovanské republiky sa dohodli na predaji apartmánu v New Yorku - Politika Predstavitelia šiestich bývalých juhoslovanských republík dospeli k zriedkavej dohode. Týka sa predaja luxusného apartmánu na newyorskej Park Avenue za 12 miliónov dolár

slovakia

left justify in out

img

Predstavitelia šiestich bývalých juhoslovanských republík dospeli k zriedkavej dohode. Týka sa predaja luxusného apartmánu na newyorskej Park Avenue za 12 miliónov dolárov (8,9 milióna eur), ktoré majú pomôcť ich rozpočtom.
Nehnuteľnosť so 14 izbami, šiestimi spálňami a štyrmi kúpeľňami využívali juhoslovanskí diplomati a je prázdna od začiatku 90. rokov, keď sa začal krvavý rozpad balkánskej krajiny.
Nemenovaní predstavitelia srbského ministerstva zahraničných vecí dnes oznámili, že bývalé juhoslovanské republiky - Srbsko, Chorvátsko, Bosna, Slovinsko, Macedónsko a Čierna Hora - sa dohodli na predaji exkluzívneho majetku. Srbsko dostane 40 percent získanej čiastky. Belehradský denník Press uviedol, že o nehnuteľnosť prejavil záujem hollywoodsky herec Jack Nicholson.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies