Bývalé hviezdy Liverpoolu vyzvali Sterlinga, aby neodchádzal z klubu

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 12:49 • 2 min
Bývalé hviezdy Liverpoolu vyzvali Sterlinga, aby neodchádzal z klubu

LIVERPOOL - Niekdajší hráči FC Liverpool Jamie Carragher a John Barnes vyzvali Raheema Sterlinga, aby neodchádzal z klubu. Anglické médiá informovali, že Sterling chce už v lete opustiť tradičný anglický celok, hoci má zmluvu ešte na dva roky. Neúspech v boji o Ligu majstrov ale 20-ročného ofenzívneho hráča znechutil a funkcionárom údajne už tento týždeň oficiálne oznámi svoj úmysel odísť. Tím slovenského obrancu Martina Škrtela je kolo pred koncom na piatom mieste tabuľky Premier League.

slovakia

left justify in out

"Raheem Sterling je skvelý chlapec. Nie je iba taký mladícky záblesk, nie je za každú cenu nápadný a ľuďom na očiach. Miluje svoj futbal. Ale potrebuje zmeniť agenta. To je jediná vec, ktorú musí zmeniť," povedal bývalý obranca LFC Carragher v pondelok pre televíznu stanicu Sky Sports. Podľa neho zostal Sterling fanúšikom v Liverpoole stále niečo dlžný a preto by mal zostať. "V minulej sezóne bol fantastický, v tejto mal Liverpool šancu získať trofej. Kde bol Raheem Sterling? Ak chcete trofeje a veľa peňazí, neprídu k vám len tak. Musíte si ich zaslúžiť. Čo vyhral Liverpool v tomto roku? Nič. Musíte hrať dobre v najdôležitejších zápasoch. Semifinále FA Cupu proti Aston Ville bol najhorší duel Liverpoolu, aký som videl. Najdôležitejší zápas sezóny a Raheem Sterling neurobil nič... V utorok sa bude musieť na tréningu cítiť trápne. Treba držať jazyk za zubami a hrať futbal. Podľa mňa nepotrebuje zmeniť klub, potrebuje zostať v Liverpoole. Tu bude hrať každý týždeň."

 

Bývalý krídelník Liverpoolu Barnes má rovnaký názor. "Má iba dvadsať rokov a ešte nič nedosiahol, nič nevyhral. Nie je pre neho ten správny moment, aby odišiel, ale ak na tom trvá, klub by ho mal predať. Ak však pôjde do Manchestru City, aby mal šancu vyhrať ligu, tak tam nebude mať miesto v základnej zostave. Už sme to videli aj pri iných hráčoch, napríklad pri Scottovi Sinclairovi," uviedol Barnes pre BBC Radio 5 Live.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona