Bývalá riaditeľka News International sa cíti nevinná

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 18:52 • 2 min
Bývalá riaditeľka News International sa cíti nevinná

LONDÝN - Bývalá riaditeľka vydavateľstva News International Rebekah Brooksová dnes pred súdom v Londýne vyhlásila, že sa cíti nevinná v piatich obvineniach spojených s prenikaním do mobilných telefónov, podplácaním verejných činiteľov a bránením výkonu spravodlivosti.

slovakia

left justify in out

Bývalá šéfredaktorka bulvárnych denníkov Sun a News of the World, ktoré obe patria do mediálnej skupiny Ruperta Murdocha, sa pred súdom objavila spoločne s ďalšími členmi spoločnosti News International.

V roku 2011 vypukol okolo tohto denníka škandál v súvislosti s nezákonnými novinárskymi praktikami, ktorý viedol k zrušeniu News of the World. Brooksová bola v čase nelegálnych praktík jeho šéfredaktorkou, uvádza agentúra DPA. Dôkazy počas verejného vyšetrovania poskytli celebrity aj politici, okrem iných aj bývalý britský premiér Gordon Brown či herec Hugh Grant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies