Bývalá rakúska miss podľahla zraneniam, jej záhadný pád v Tirolsku vyšetruje polícia

NETKY.SK • 20 Október 2015, 15:33 • 2 min
Bývalá rakúska miss podľahla zraneniam, jej záhadný pád v Tirolsku vyšetruje polícia

INNSBRUCK - V nemocnici v Innsbrucku zomrela v pondelok večer bývalá Miss Rakúsko Ena Kadicová, ktorá minulý týždeň utrpela ťažké vnútorné zranenia pri 30-metrovom páde. Informovala o tom dnes stránka denníka Tiroler Tageszeitung.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral ešte uplynulý piatok pri Innsbrucku neďaleko vyhliadkovej plošiny Drachenfelsen. Jeho okolnosti sú stále nejasné.

 

Známe je len to, že 26-ročná bývalá kráľovná krásy utrpela zranenia pri džogingu. Ešte predtým, ako stratila vedomie, stačila mobilom zavolať svojej rodine. Jeden svedok podľa televízie ORF uviedol, že krátko pred nešťastím videl Kadicovú sedieť na zábradlí vyhliadky. Keď podišiel bližšie, zosadla z neho. Čo sa dialo potom, sa však nedá s istotou povedať.

 

Kadicová, rodená Tirolčanka, bola zvolená za Miss Rakúsko 23. júna 2013 spomedzi 18 konkurentiek. V septembri toho istého roka reprezentovala Rakúsko na súťaži Miss World v Indonézii. Vlani v októbri sa však stiahla z verejného života. V rozhovore pre reláciu ORF Seitenblicke začiatkom tohto roka uviedla, že takýto život jej "nerobí radosť".

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies