Bývalá priateľka Georgea Clooneyho Stacy Keibler sa vydala

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 09:32 • 2 min
Bývalá priateľka Georgea Clooneyho Stacy Keibler sa vydala

LOS ANGELES - Americká herečka, modelka, bývalá profesionálna wrestlerka a expartnerka amerického herca Georgea Clooneyho Stacy Keibler sa vydala za podnikateľa Jareda Pobrea.

slovakia

left justify in out

Pre magazín Us Weekly to potvrdil jej hovorca. Súkromný obrad sa konal 8. marca na pláži v Mexiku. Tridsaťštyriročná modelka a jej 39-ročný manžel sa vraj poznali päť rokov. Randiť však spolu začali až po tom, ako rodáčka z mesta Rosedale v štáte Maryland ukončila vzťah s bývalým partnerom.

 

Keibler a 52-ročný Clooney tvorili pár dva roky. Predtým, než sa rozišli, vraj spolu už niekoľko mesiacov intímne nežili. Počas trvania ich vzťahu sa vraj vôbec nerozprávali o svadbe či deťoch. "Nie je nič dramatické na tom, čo sa stalo, takže je to všetko v poriadku. Som niekto, kto žije prítomnosťou. Vždy sa pozerám na pozitívnu stránku veci," uviedla bývalá wrestlerka po rozchode v júli 2013 pre magazín Extra. 

 

Stacy Keibler odštartovala kariéru wrestlerky ako jedna z Nitro Girls v roku 1999. O sedem rokov neskôr sa zúčastnila v americkej verzii tanečnej súťaže Dancing with the Stars, kde skončila na treťom mieste. Ako modelka fotila pre magazíny Maxim alebo Stuff. Menšie herecké úlohy si vyskúšala v seriáloch Psych, s. r. o. (2006) a Ako som spoznal vašu mamu (2005). Zahrala si aj v seriáloch Chuck (2007), Parťáci (2012) alebo televíznom filme Fixing Pete (2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies