Bývalá miss zrejme spáchala samovraždu

NETKY.SK • 1 Február 2022, 06:03 • 2 min
Bývalá miss zrejme spáchala samovraždu

NEW YORK - Niekdajšiu miss USA Cheslie Krystovú našli mŕtvu po páde z obytného domu v newyorskom obvode Manhattan. Prípad vyšetruje miestna polícia.

slovakia

left justify in out

Krystová (30) zomrela v nedeľu približne o 7:00 miestneho času (13:00 SEČ). Podľa polície zrejme spáchala samovraždu. O smutnej správe informovala jej rodina. „S obrovským zármutkom oznamujeme, že zomrela naša milovaná Cheslie. Sme zničení. Jej svetlo inšpirovalo ostatných na tomto svete, spolu s jej krásou a silou,“ uviedli. Zanechala po sebe rodičov a piatich súrodencov.                   

 

Krátko pred smrťou zverejnila na Instagrame svoju fotografiu, ku ktorej napísala: „Nech vám tento deň prinesie pokoj a odpočinok.“

 

 

 

Rodáčka z Michiganu zvíťazila v súťaži Miss USA v roku 2019Predtým pracovala ako právnička. Získala univerzitný titul z práva na univerzite v štáte Severná Karolína. Poskytovala bezplatné právne služby pre trestancov, ktorí si odpykávali nespravodlivé tresty, uviedol denník Washington Post.

 

Prečítajte si tiež: Zomrel známy herec Howard Hesseman

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies