Bývalá milenka Ozzyho Osbourna zažalovala jeho dcéru

NETKY.SK • 4 August 2016, 10:33 • 2 min
Bývalá milenka Ozzyho Osbourna zažalovala jeho dcéru

LONDÝN - Michelle Pugh, bývalá dlhoročná milenka anglického speváka Ozzyho Osbourna, podala žalobu na jeho dcéru Kelly za urážku na cti, úmyselné spôsobenie psychickej ujmy a zverejnenie osobných údajov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná Kelly sa týchto prečinov mala dopustiť v máji, keď sa dozvedela o pomere svojho otca s celebritnou kaderníčkou Pugh a následne na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter zverejnila jej telefónne číslo a obvinila ju zo zneužívania staršej osoby. Hudobníkova dcéra neskôr tieto príspevky vymazala.

 

Pugh tvrdí, že najprv Kelly Osbourne poslala list, v ktorom ju požiadala, aby ju prestala ohovárať a stiahla svoje príspevky z Twitteru. Osbourne tak však spravila až takmer po mesiaci. Kaderníčka v žalobe uviedla, že iniciátorom štvorročného pomeru bol 67-ročný hudobník, nie ona. Okrem toho tvrdí, že člen kapely Black Sabbath a jeho manželka Sharon sa nerozišli pre jeho neveru, ale z finančných dôvodov. "Vo veku sociálnych médií, reality šou a internetu môže ktokoľvek, a to najmä celebrita, spustiť globálny útok, ktorý zanechá na vybranej obeti nezmazateľný a trvalý následok. Kelly Osbourne, ktorá má viac než štyri milióny nasledovníkov a veľký priestor v médiách, úmyselne spravila presne toto Michelle Pugh na Twitteri," uviedla jej právnička F. Edie Mermelstein.


K pomeru s Pugh sa vyjadril aj samotný Ozzy Osbourne, ktorý ako dôvod uviedol svoju závislosť od sexu. Taktiež dodal, že k svojej milenke nikdy neprechovával žiadne city. "Som zhrozený z toho, čo moje správanie spôsobilo mojej rodine. Ďakujem Bohu, že moja úžasná manželka stojí po mojom boku a podporuje ma. Mrzí ma, že slečna Pugh chápala náš sexuálny pomer v inom kontexte. Taktiež by som sa rád ospravedlnil aj ostatným ženám, s ktorými som mal v minulosti sexuálny pomer," uviedol hudobník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies