Bývalá jednotka Formule 1 sa vrhla do biznisu, pozrite si čomu sa dnes venuje

NETKY.SK • 27 Október 2017, 08:36 • 2 min
Bývalá jednotka Formule 1 sa vrhla do biznisu, pozrite si čomu sa dnes venuje

VIEDEŇ – Aj po 16 rokoch, kedy najpopulárnejšia osobnosť motoristického športu Mika Häkkinen zavesil svoju kariéru na klinec, je stále v kurze!

slovakia

left justify in out

Mnohým značkám sa stal tvárou kampane, stal sa ambasádorom projektu Never Drink and Drive, pneumatickej spoločnosti Nokian a dnes investuje do sociálnych sietí. Aj napriek tomu, že šoférovanie najrýchlejších áut na svete mu aj dnes ide výborne, podľa vlastných slov, už by sa za volant formule nevrátil.

 

Dvojnásobný šampión v rokoch 1998 a 1999 je osobnosť, ktorá dokáže zaujať širokú verejnosť najmä svojim ukážkovým vystupovaním a špecifickým zmyslom pre humor. Mika teda určite patrí k osobnostiam športu, ktorých sláva nevyhla ani po rokoch ukončenia kariéry.

 

Je to skutočný profesionál, ktorý rád a donekonečna dokáže ľuďom prízvukovať, aby sa počas riadenia vozidla nevenovali ničomu inému a sústredili sa na jazdu. Jeho obchodné aktivity, ako sme už spomenuli sú rôzne, najnovšie sa rozhodol investovať svoje peniaze do pomerne neobvyklých internetových služieb iNZDR.

 

Je to sociálna sieť, ktorá si kladie za cieľ prepájať celebrity so širokou verejnosťou a celebritám umožňuje si takýmto spojení zarábať. Fanúšikovia si totiž môžu predplatiť prednostný prístup k exkluzívnemu obsahu osobností. Služba je zatiaľ len na začiatku, no má obrovský potenciál.

 

„Sociálne siete sú dnes fascinujúcim komunikačným prostriedkom, rôzne siete používa tri miliardy ľudí a číslo neustále rastie,“ vysvetľuje Häkkinen, prečo sa rozhodol investovať práve do iNZDR. Mika zároveň tvrdí, že profesionálne závodenie mu nechýba a vrátiť by sa už nechcel.

 

Každopádne dianie vo Formule 1 rád komentuje. „Dnešná Formula je podľa mňa fantastická. Je z nej cítiť pozitívna atmosféra a nadšenie. Je to aj tým, že sú si súperi momentálne bližší. A to láka divákov, ktorí svojich obľúbencov ženú dopredu,“ dodáva Mika. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona