Bývalá hviezda ManUtd si myslí, že súčasnému mužstvu chýba hráč hviezdneho kalibru

NETKY.SK • 28 September 2017, 13:32 • 2 min
Bývalá hviezda ManUtd si myslí, že súčasnému mužstvu chýba hráč hviezdneho kalibru

Manchester - Bývalý futbalový obranca Manchestru United Rio Ferdinand hovorí, že tím portugalského kouča Josého Mourinha je na správnej ceste, ale potrebuje vo svojom mužstve veľkú hviezdu.

slovakia

left justify in out

"Hráči Manchestru United majú silu a rýchlosť, ale aby ste vyhrali Ligu majerov, potrebujete ešte niečo navyše. Potrebujete superstar. Mužstvá ako Barcelona a Real Madrid takých futbalistov akými sú Lionel Messi či Cristiano Ronaldo majú a oni rozhodujú tie najťažšie zápasy. Minuloročný triumf v Európskej lige bol dôležitý pre mladých hráčov. United majú veľký potenciál, ale stále je pred nimi veľa práce," vyhlásil 74-násobný anglický reprezentant.

 

"Červení diabli" majú veľmi dobrý štart do sezóny 2017/2018, keď sú spolu s mestským rivalom Manchestrom City na čele tabuľky anglickej Premier League. V Lige majstrov majú po úvodných dvoch zápasoch plný počet bodov, keď si bez problémov poradili s FC Bazilej (3:0) a CSKA Moskva (4:1).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona