Bývalá Hollandova partnerka sa chce čo najskôr vrátiť do normálneho života

NETKY.SK • 30 Január 2014, 10:56 • 2 min
Bývalá Hollandova partnerka sa chce čo najskôr vrátiť do normálneho života

PARÍŽ - Bývalá prvá dáma Francúzska Valérie Trierweilerová priznala, že v poslednom čase sa s expartnerom, prezidentom Francoisom Hollandom, odcudzili, ale jeho románik s herečkou Julie Gayetovou bol pre ňu prekvapením.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre týždenník Paris Match Trierweilerová, ktorá dlhý čas pracovala ako novinárka, uviedla, že po Elyzejskom paláci kolovali rôzne klebety, ktorým neverila. Zverejnenie fotografií, ktoré údajne dokazujú Hollandovu neveru, bolo pre ňu "bleskom z jasného neba".

Trierweilerová sa v stredu vrátila z Indie, kde bola podporiť aktivity humanitárnej organizácie Akcia proti hladu. Pre magazín Le Parisien dodala, že Hollande jej do Indie poslal niekoľko SMS správ, lebo si robil starosti o jej zdravie. Po prepuknutí aféry ju totiž museli hospitalizovať na jednej z parížskych kliník. Paris Match napísal, že keď Trierweilerová 10. januára z médií počula, čo sa deje, omdlela.

Trierweilerová v súčasnosti cíti skôr sklamanie ako hnev. Uviedla, že neprechádza prvou krízou vo svojom živote, ale uznala, že táto je najdramatickejšia aj kvôli jej medializácii. Sklamanie a horkosť cítiť aj z jej slov, ktorými komentovala Hollandovo oficiálne vyhlásenie o ukončení ich vzťahu: "Osemnásť slov. Zhruba jedno za každý mesiac spoločného života od jeho zvolenia."

Postavenie, v ktorom sa ocitli po víťazných prezidentských voľbách, neprežívali rovnako, tvrdí Trierweilerová. "Niečo sa pokazilo. Radšej by som bola žila obyčajným životom, možno by sme ešte boli spolu," povedala.

Pokiaľ ide o plány do budúcnosti, Trierweilerová uviedla, že nemá chuť venovať sa politickej žurnalistike, lebo "by to bolo komplikované". Nevylúčila však, že sa pustí do písania knihy.

"Nepovažujem sa za princeznú. Mám záujem čo najrýchlejšie sa vrátiť k normálnemu životu, nechcem byť súčasťou spoločenskej smotánky ani teraz, ani v budúcnosti," dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona