Bývalá členka Sugababes Mutya Buena zbankrotovala

NETKY.SK • 28 September 2014, 15:04 • 2 min
Bývalá členka Sugababes Mutya Buena zbankrotovala

BRATISLAVA - Britský súd vyhlásil bankrot anglickej speváčky Mutye Bueny, ktorá sa preslávila ako jedna z pôvodných členiek dievčenskej skupiny Sugababes a momentálne pôsobí vo formácii Mutya Keisha Siobhan.

slovakia

left justify in out

Dôvodom bankrotu 29-ročnej rodáčky z Londýna je jej neschopnosť splatiť dlhy na daniach.


Originálne členky skupiny Sugababes sa na scénu vrátili v júli 2012 pod názvom Mutya Keisha Siobhan. Trio Siobhán Donaghy, Mutya Buena a Keisha Buchanan sa ako Sugababes v Európe dostalo do povedomia debutovým albumom One Touch (2000) obsahujúcim single ako Overload či Run For Cover. Bola to však jediná nahrávka, na ktorej pracovali spoločne.

 

Donaghy odišla zo skupiny v roku 2001, Buena ju nasledovala v roku 2005 a Buchanan v roku 2009. V súčasnosti tvorí Sugababes trojica Heidi Range, Amelle Berrabah a Jade Ewen. Mutya Keisha Siobhan vlani v septembri predstavili debutový singel Flatline, ku ktorému nakrútili aj videoklip. Začiatkom tohto roka plánovali vydať album, no doteraz sa tak nestalo a skupina je od marca neaktívna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona