Bývalá členka Spice Girls túži po živote na farme

NETKY.SK • 28 Október 2019, 11:39 • 2 min
Bývalá členka Spice Girls túži po živote na farme

BRATISLAVA - Britská speváčka Mel B, tiež známa zo zoskupenia Spice Girls či v dnešnej dobe už ako porotkyňa talentovej šou X-Factor túži mať vlastnú farmu.

slovakia

left justify in out

Mel sa tak rozhodla po tom, ako sa rozviedla so Stephenom Belafontem. Vo veku 44 rokov ešte nepatrí k starej generácii a navyše v Leeds v grófstve West Yorkshire vyrastala ako malá. 

 

"Yorkshire bude navždy mojím domovom. Narodila som sa a vyrástla som v Leeds, no teraz je to tu oveľa milšie, pretože mojej sestre sa narodilo dieťa. Spoločne pripravujeme nedeľný obed, dozeráme na to, aby si naše deti spravili domáce úlohy a cez víkendy chodievame na polia, kde sú ovce." 

 

 

img

 

"Moja dcéra Angel navštevuje školu, ktorá je hneď za rohom, takže všetko je v poriadku. Páči sa mi myšlienka, že by som vlastnila farmu, no milujem to tu. Je tu krásne a moje deti to tu takisto milujú," povedala v rozhovore pre magazín OK! speváčka, ktorá má aj ďalšie dve dcéry Phoenix a Madison.

 


Mel B, celým menom Melanie Janine Brown, sa preslávila v dievčenskej skupine Spice Girls. Formácia vydala tri štúdiové albumy - Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Mel B má na konte aj dve sólovky - Hot (2000) a L.A. State Of Mind (2005). Venuje sa tiež herectvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona