Bývalá členka Girls Aloud Kimberley Walsh je tehotná

NETKY.SK • 24 Február 2014, 17:59 • 2 min
Bývalá členka Girls Aloud Kimberley Walsh je tehotná

LONDÝN - Speváčka čaká prvé dieťa s priateľom Justinom Scottom.

slovakia

left justify in out

Britská speváčka Kimberley Walsh, známa z už nefungujúcej anglicko-írskej skupiny Girls Aloud, je tehotná. Tridsaťdvaročná interpretka čaká prvé dieťa s priateľom Justinom Scottom, s ktorým randí približne desať rokov. Speváčka novinku prezradila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Justin a ja vám s veľkou radosťou oznamujeme, že budeme mať dieťatko. Nemohli sme sa už dočkať, až vám všetkým oznámime túto krásnu novinku," napísala.

Skupina Girls Aloud vznikla v roku 2002 prostredníctvom talentovej šou Popstars: The Rivals a okrem Walsh ju tvorili aj Cheryl Cole, Nicola Roberts, Nadine Coyle a Sarah Harding. Na konte majú päť štúdiových albumov - Sound Of The Underground (2003), What Will The Neighbours Say? (2004), Chemistry (2005), Tangled Up (2007) a Out Of Control (2008) či dve kompilácie - The Sound Of Girls Aloud: The Greatest Hits (2006) a Ten (2012). Medzi ich najznámejšie hity patria skladby ako Sound Of The Underground, Jump alebo The Promise. Kimberley Walsh vlani vydala debutový sólový album Centre Stage. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies