Bystricu posilnili Kytnár a Bendík

NETKY.SK • 8 September 2014, 17:01 • 2 min
Bystricu posilnili Kytnár a Bendík

BANSKÁ BYSTRICA - Extraligový klub HC'05 Banská Bystrica sa krátko pred štartom novej sezóny posilnili o dvoch hráčov.

slovakia

left justify in out

Do kádra tímu trénera Miroslava Chudého sa vrátil Branislav Bendík a do prvej reprezentačnej prestávky sa na zmluve s klubom dohodol ďalší útočník Milan Kytnár. Informoval oficiálny portál klubu.
     

Dvadsaťštyriročný Bendík sa tak vrátil do svojho rodného mesta. Hráčsku kariéru odštartoval v českých juniorských súťažiach, v rokoch 2009 až 2011 hral za Bystricu. V sezóne 2012/13 pôsobil v dánskom Aalborgu, kde odohral 40 zápasov a zaznamenal 14 gólov a 13 asistencií. Vlani hral v kazašskom Karagandy a sezónu dokončil v Banskej Bystrici. S klubom podpísal kontrakt do konca sezóny.
     

O rok starší center Kytnár pôsobil v uplynulej sezóne v Karlových Varoch, ročník predtým obliekal dres Slovana Bratislava v KHL. Má bohaté skúsenosti zo zámorských nižších súťaží a v jednom zápase si zahral aj v slávnej NHL za Edmonton Oilers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies