Bystrica zaplatí 500 eur, Senica 300 a Myjava 200 eur

NETKY.SK • 20 December 2014, 07:57 • 2 min
Bystrica zaplatí 500 eur, Senica 300 a Myjava 200 eur

BRATISLAVA - Členovia disciplinárnej komisie Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) zobrali na vedomie stanovisko FK Dukla Banská Bystrica, FK Senica a Spartaka Myjava a rozhodli sa uložiť týmto trom klubom najvyššej slovenskej súťaže disciplinárne opatrenie - finančnú pokutu.

slovakia

left justify in out

Klub zo Štiavničiek za hrubé nešportové správanie divákov (vulgárne pokriky, použitie pyrotechniky) počas a po stretnutí 19. kola Fortuna ligy proti Slovanu Bratislava zaplatí 500 eur, FK Senica dostala pokutu 300 eur za hrubé nešportové správanie divákov (použitie pyrotechniky, vulgárne pokriky) a nedostatočné zabezpečenie usporiadateľskej služby v zápase 19. kola proti Spartaku Trnava. Myjava za nedostatné zabezpečenie usporiadateľskej služby v dueli 19. kola proti AS Trenčín zaplatí 200 eur. Bez prijatia disciplinárnych opatrení "obišiel" FC Spartak Trnava. V prípade ŠK Slovan Bratislava "disciplinárka" zobrala na vedomie stanovisku klubu a skonštatovala, že skutok nenapĺňa znaky disciplinárneho previnenia. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu v novej úradnej správe.

 

DK SFZ upozorňuje futbalové kluby, funkcionárov a hráčov, že v zmysle článkov 17/13 a 34/7 disciplinárneho poriadku sa prerušujú disciplinárne opatrenia, udelené v jesennej časti súťažného ročníka 2014/2015 a prenášajú sa do jeho jarnej časti. 

 

Najbližšie zasadnutie disciplinárnej komisie sa uskutoční 12. februára 2015 od 15.00 h v sídle SFZ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies