Weber najrýchlejší v druhom voľnom tréningu pred VC Japonska

NETKY.SK • 5 Október 2012, 07:18 • 2 min
Weber najrýchlejší v druhom voľnom tréningu pred VC Japonska

Button najrýchlejší v prvom voľnom tréningu pred VC Japonska - Formula 1 Dvojica britských jazdcov Jenson Button (1 34,507) a Lewis Hamilton (1 34,740) na McLarene bola najrýchlejšia v prvom piatkovom voľnom tréningu pred nedeľňajšou Veľkou cenou Japonska

slovakia

left justify in out

img

Piaty čas zajazdil 7-násobný majster sveta Nemec Michael Schumacher (Mercedes), ktorý v Suzuke ohlásil svoj definitívny koniec kariéry po skončení tejto sezóny.

 Dvojica britských jazdcov Jenson Button (1:34,507) a Lewis Hamilton (1:34,740) na McLarene bola najrýchlejšia v prvom piatkovom voľnom tréningu pred nedeľňajšou Veľkou cenou Japonska v Suzuke. Hneď za nimi skončil Austrálčan Mark Weber (RedBull-Renault) s časom 1:34,856. 

Piaty čas zajazdil 7-násobný majster sveta Nemec Michael Schumacher (Mercedes), ktorý v Suzuke ohlásil svoj definitívny koniec kariéry po skončení tejto sezóny. Jeho krajana a dvojnásobného majstra sveta Sebastiana Vettela (RedBull-Renault) klasifikovali až na 17. mieste.

V druhom bol už najrýchlejší Mark Weber, Lewis Hamilton si udržal svoju pozíciu z prvého tréningu a tretí najrýchlejší čas zajazdil Sebastian Vettel.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona