Busted zverejnili pieseň Coming Home

NETKY.SK • 3 Máj 2016, 13:53 • 2 min
Busted zverejnili pieseň Coming Home

LONDÝN - Anglická pop-punková kapela Busted zverejnila pieseň Coming Home, ktorá je prvým singlom skupiny po dvanástich rokoch.

slovakia

left justify in out

Formácia k novinke ponúkla aj lyric video, v ktorom trávi mladý pár v maskách spoločný čas v prírode. Trio, ktoré tvoria Matt Willis, James Bourne a Charlie Simpson, ohlásilo návrat na scénu koncom minulého roka. Tento mesiac vyrazia na Pigs Can Fly Tour 2016 po Veľkej Británii a Írsku.


Busted vznikli v roku 2000. Počas piatich rokov existencie vydali štúdiovky Busted (2002) a A Present for Everyone (2003), s ktorými sa dostali v UK Charte na druhú priečku. Okrem toho ponúkli EP Red Room Sessions (2003) alebo živák A Ticket for Everyone: Busted Live (2004). Medzi ich úspešné single patria skladby What I Go to School For, Year 3000, You Said No, Sleeping with the Light On, Crashed the Wedding, Who's David?, Air Hostess, 3AM a Thunderbirds. Podarilo sa im získať dve BRIT Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies