Busta Rhymes priznal vinu v súvislosti s hádkou v posilňovni

NETKY.SK • 7 November 2015, 12:18 • 2 min
Busta Rhymes priznal vinu v súvislosti s hádkou v posilňovni

LOS ANGELES - Americký rapper Busta Rhymes v piatok na súde priznal svoju vinu v súvislosti s augustovým incidentom, keď po zamestnancovi jednej z newyorských posilňovní hodil papierový pohár s proteínovým nápojom. Štyridsaťtriročný interpret uzavrel s prokurátorom dohodu o vine a treste, v rámci ktorej absolvoval kurz zvládania hnevu.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo 5. augusta v posilňovni v newyorskej štvrti Chelsea, kde sa Busta Rhymes pohádal s jedným zo zamestnancov, s ktorým mal spory už v minulosti. Fyzickému kontaktu medzi mužmi zabránil rapperov ochrankár, ktorý sa medzi nich postavil, no rapper po zamestnancovi hodil pohár s proteínovým nápojom. Ten ho zasiahol do hlavy a spôsobil mu menšie zranenie. Krátko na to prišli na miesto policajti, ktorí rappera zatkli, obvinili z napadnutia a následne prepustili na slobodu.


Busta Rhymes, vlastným menom Trevor Tahiem Smith Jr., odštartoval hudobnú kariéru ako člen skupiny Leaders of the New School, s ktorou vydal dva albumy - A Future Without A Past... (1991) a T.I.M.E. (1993). Po rozpade tejto skupiny sa vydal na sólovú dráhu a v roku 1996 debutoval albumom The Coming. Nasledovali štúdiovky When Disaster Strikes... (1997), E.L.E. (Extinction Level Event): The Final World Front (1998), Anarchy (2000), Genesis (2001), It Ain't Safe No More... (2002), The Big Bang (2006), Back On My B.S. (2009) a Year Of The Dragon (2012). Medzi jeho najznámejšie hity patria skladby ako Put Your Hands Where My Eyes Could See, Dangerous, What's It Gonna Be?!, Break Ya Neck alebo I Know What You Want. Počas svojej kariéry získal jedenásť nominácií na Grammy a šestnásť na MTV Video Music Awards, ani jednu sa mu však nepodarilo premeniť na triumf. Okrem hudby sa tiež venuje herectvu, účinkoval napríklad v snímkach Osudové stretnutie (2000), Drsný Shaft (2000), Narkotiká (2002), Halloween: Vzkriesenie (2002) či Breaking Point (2009).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies