Busquets v nadstavenom čase spasil Barcelonu: Nikdy nehráme na remízu

NETKY.SK • 1 December 2014, 09:41 • 2 min
Busquets v nadstavenom čase spasil Barcelonu: Nikdy nehráme na remízu

VALENCIA - Futbalisti Barcelony nedovolili ísť Realu Madridu do štvorbodového trháku. Na štadióne Mestalla vo Valencii to v zápase 13. kola španielskej Primera División dlho vyzeralo na bezgólovú remízu. V štvrtej minúte nadstaveného času sa však k odrazenej lopte dostal Sergio Busquets a strelou pod brvno zabezpečil hosťom tri body.

slovakia

left justify in out

"Nikdy nehráme na remízu a aj vo Valencii sme do posledných sekúnd bojovali o víťazstvo. Napokon sme sa dočkali gólovej odmeny. Po zákroku Alvesa sa lopta odrazila ku mne a do tej strely som dal všetko. Je dôležité, že manko na Real Madrid je stále dvojbodové," citovala agentúra Reuters slová defenzívneho stredopoliara, ktoré odzneli v pozápasovom rozhovore pre španielsku televíziu. Argentínskeho útočníka Lionela Messiho pri oslave gólu zasiahla do hlavy plastiková fľaša. Kanonier Barcy však neutrpel žiadne zranenia a gestom ukázal fanúšikom, že je v poriadku.

 

Šláger La Ligy zatienila smrť fanúšika La Corune, ktorý utrpel ťažké zranenia hlavy počas bitky chuligánov Atletica Madrid a Deportiva. Štyridsaťtriročného priaznivca galícijského tímu vytiahli z rieky Manzanares a previezli do nemocnice, kde skonal. "Je to nechutné, takéto veci nemajú vo futbale miesto. Pevne verím, že vinníkov tvrdo potrestajú, a že podobná vec sa už nikdy nezopakuje," vyjadril sa na klubovej stránke Atletica na margo incidentu výkonný šéf úradujúceho španielskeho majstra Miguel Angel Gil Marin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies