Busquets si poranil členok, čakajú ho vyšetrenia

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 09:19 • 2 min
Busquets si poranil členok, čakajú ho vyšetrenia

BARCELONA - Futbalista FC Barcelona Sergio Busquets vynechá pre problémy s členkom nedeľňajší duel španielskej La Ligy proti Rayu Vallecano.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúra Reuters, ohrozený je aj jeho štart v derby proti madridskému Realu (22. marca).
     

Skúsený stredopoliar utrpel zranenie v stredajšom odvetnom semifinálovom súboji Kráľovského pohára a následné testy odhalili, že má poškodený väzivový zväzok v pravom členku. "Hráč nebude k dispozícii pre zápas s Rayom. Jeho štart v ďalších zápasoch bude závisieť od toho, ako rýchlo sa bude zotavovať," uviedol katalánsky veľkoklub v stanovisku na svojej webstránke.
     

Pre Busquetsa sa súboj s Villarrealom skončil predčasne už v prvom polčase po nešťastnej kolízii pri pokuse zblokovať prihrávku Tomasa Pinu. Ihrisko musel napokon opustiť na nosidlách. Barcelona dvakrát zdolala Villarreal 3:1 a postúpila do finále španielskeho Kráľovského pohára. V ňom narazí na Athletic Bilbao. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona