Busquets predĺžil zmluvu s Barcelonou

NETKY.SK • 27 August 2013, 16:52 • 2 min
Busquets predĺžil zmluvu s Barcelonou

BARCELONA - Španielsky futbalový reprezentant Sergio Busquets a FC Barcelona formálne potvrdili predĺženie zmluvy o vzájomnej spolupráci do júna 2018. Súčasťou kontraktu je aj opcia na ďalšiu sezónu. Klauzula o odstupnom za defenzívneho stredopoliara by mala obsahovať cifru 150 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Busquets je pre "blaugranas" jedným z kľúčových hráčov, v 238 zápasoch za FCB skóroval síce len osemkrát, ale je povestný svojou poctivou prácou najmä v defenzíve a osobných súbojoch. Do prvého tímu ho pred piatimi rokmi vytiahol Pep Guardiola, odvtedy získal s tímom štyri ligové tituly, dvakrát zdvíhal na hlavu trofej pre víťaza Ligy majstrov a dva razy aj Kráľovský pohár. Je tiež stabilnou súčasťou národného tímu Španielska, bol členom kádrov majstrov sveta z roku 2010 a majstrov Európy 2012. Sergio Busquets podpísal nový kontrakt s Barcelončanmi už v utorok 16. júla v deň svojich 25. narodenín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies